Opinie o sklepie

Dziękujemy za opinię:)
Send us Your review about an order or about our products & services.
Napisz opinię
1 2 3 4 5

Captcha
22 Opinie o sklepie -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filtr:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Piękna lampa :)
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Basia 0 1 2 3 4 (5/5
01/11/2021
Bardzo szybka wysyłka!
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Pablo 0 1 2 3 4 (5/5
31/10/2021
Kinkiet OK. Sprzedawca SUPER!!! Świetny kontakt i doradctwo! Polecam!!!
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Anna 0 1 2 3 4 (5/5
24/10/2021
W rzeczywistości zarówno lampy i kinkiety dużo ładniejsze, towar zapakowany wspaniale szczerze polecam. Realizacja zamówienia bardzo szybka.
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Dorota 0 1 2 3 4 (5/5
04/10/2021
bardzo polecam
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor izka 0 1 2 3 4 (5/5
19/09/2021
Polecam
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Piotr 0 1 2 3 4 (5/5
12/09/2021
Miodzio, super, cukiereczki, to transakcja jak z bajeczki. Daję tutaj moje słowo, było super, wręcz wzorowo !!!! Pozdrawiam i polecam. :)
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Karol 0 1 2 3 4 (5/5
07/09/2021
Piękne oświetlenie, przysłane szybciej niż zakładano. Przesyłka solidnie zapakowana. Polecam tego sprzedawcę
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Jurek 0 1 2 3 4 (5/5
03/09/2021
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Andrew 0 1 2 3 4 (5/5
16/08/2021
Rzetelna firma. Polecam
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Igor 0 1 2 3 4 (5/5
07/08/2021
Wszystko zgodnie z opisem. Dostawa bardzo szybka.
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Aga 0 1 2 3 4 (5/5
05/08/2021
Spełnia oczekiwania. Jestem zadowolona z tego jak się prezentuje. Jak najbardziej polecam
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Aneta 0 1 2 3 4 (5/5
15/07/2021
Przepiekny klasyczny model,doskonale wykonanie,wszystko pasowalo przy montowaniu,widac ze osoba sprzedajaca wklada w to serce.
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Zofia 0 1 2 3 4 (5/5
13/07/2021
Bardzo szybka dostawa - z informacji na aukcji nastawiałem się na tygodnie oczekiwania, a tu za 2 dni lampy były :)
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Iwona 0 1 2 3 4 (5/5
07/07/2021
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Paweł 0 1 2 3 4 (5/5
23/05/2021
Polecam zakupy w tym sklepie, :)
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Władek 0 1 2 3 4 (5/5
16/05/2021
Super kontakt ze sprzedawcą , pełny profesjonalizm
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Zenek 0 1 2 3 4 (5/5
02/05/2021
Bardzo ładny kinkiet, szybka wysyłka! Polecam
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Zborek 0 1 2 3 4 (5/5
17/04/2021
wymęczyłam Państwa pytaniami, ale lampki przyszły super :)
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Ania 0 1 2 3 4 (5/5
14/04/2021
Polecam!!! Profesjonalna firma!!
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Grażynka 0 1 2 3 4 (5/5
08/04/2021
Bardzo dziękuję za szybką i udaną transakcję. Lampa była znakomicie zabezpieczona do transportu.
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Artur 0 1 2 3 4 (5/5
21/03/2021
Przemiła i naprawdę pomocna obsługa. Wysłałam maila z zapytaniem o możliwość wcześniejszej realizacji zamówienia- odpowiedź natychmiastowa, wszystko udało się załatwić przed planowym terminem. Bardzo serdecznie dziękuję Sprzedawcy za pomoc, natomiast niezdecydowanym jak najbardziej polecam i zachęcam do zakupu. Wybrany przez nas model lampy jest naprawdę fantastyczny! Lampa jest solidna i naprawdę przepiękna!!!
Ocena całkowita: 0 1 2 3 4
Autor Ala 0 1 2 3 4 (5/5
05/02/2021